Duyurular
Kadiri Virdi

Kadiri Virdi

DUA

EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bir fatiha üç ihlası şerif okuyup sevabını sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin ruhu şeriflerine , İmamı Ali, , İmamı Hüseyin (R.A.) efendilerimizin ruhu şeriflerine,  Pirimiz Hz.Abdulkadir Geylani’nin (K.S.), Abdurrahman Halis Babanın, Dede Osman Avni Babanın, Hacı Ömer Hüdayi Babanın, Hacı Muhammed Babanın, Hacı Mustafa Hayri Babanın, Hacı Niyazi Babanın ruhlarına ve Hacı Enver Babanın ruhunun makamına, bunların arasında gelmiş geçmiş silsile-i Meşayıh-ı Kiram efendilerimizin ervah-ı şeriflerine hediye eyledim dedikten sonra beş dakika ölüm halini, beş dakika Hz.Allah’tan (c.c.) mürşidine kadar teveccüh ederek düşün (Rabıta yap).

 

SONRA

– 33/100 defa : Estağfirullah-Elhamdülillâh. (sonunda; El-azim el-Kerim ellezi lâ ilâhe illâhü el-hayyel-kayyüm ve etübü ileyh)

– 33/100 defa : Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ ali Muhammed (sonunda; ve sabbihi ve sellim aleyhi ve aleyhim teslimen kesira)

– 33/100 defa : Lailahe illallah. (sonunda; el-Melikül-hakkul Mübin, Muhammedün Resulullah Sadıkul-va’dil- Emin)

– 100/300/500 defa: Ya Allah, Ya Allah, Ya Allah, Allah, Allah, Allah..(sonunda; “Celle Celalühü amme nevalühü vela ilahe ğayrüh”)

– 33/100 defa : İhlas yani; (Bismillahirrahmanirrahim. Kul hüvallahü ehad. Allahüs samed. Lem yelid velem yüled Ve lem yekül lehü küfüven ehad. Sadekallahülazim)

 

YENİDEN

Bir fatiha üç ihlası şerif okuyup sevabını sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin ruhu şeriflerine ve cemi peygamberlerimizin ruhlarına, İmamı Ali, İmamı Hasan, İmamı Hüseyin (R.A.) efendilerimizin ruhlarına Pirimiz Hz.Abdulkadir Geylani’nin (K.S.), Abdurrahman Halis Babanın, Dede Osman Avni Babanın, Hacı Ömer Hüdayi Babanın, Hacı Muhammed Babanın, Hacı Mustafa Hayri Babanın, Hacı Niyazi Babanın ruhlarına ve Hacı Enver Babanın ruhunun makamına, bunların arasında gelmiş geçmiş silsile-i Meşayıh-ı Kiram efendilerimizin ervah-ı şeriflerine ve ahirete intikal eden (anamın, babamın,) bütün akrabalarımın, ihvan kardeşlerimizin ve bil cümle müslüman kardeşlerimizin ruhlarına hediye eyledim.

El Fatiha 

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates