Duyurular

FAALİYET RAPORU

01.08.2013-25.06.2014 TARİHLERİ ARAS FAALİYET RAPORU

Enveriyye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu 01.08.2013-25.06.2014 tarihleri arasındaki Faaliyet Raporunu açıkladı.

Tüm üyelere bildirilen rapor şöyle.

Çok değerli Kardeşlerim, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allahın Rahmeti, Bereketi, Mağfireti hepimizin üzerine olsun.

Değerli kardeşlerim, hepinizin malumu derneğimizin kuruluş tarihi 01.08.2013 tür. Bu tarihten bu yana yaklaşık 10 ay geçmiştir. Evet, kuruluştan bu yana geçen zaman içerisinde yönetim kurulumuz ne yaptı. Müsaade ederseniz bunlar hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

* 2013 hesapları işlenmiş olup. Denetleme kurulu tarafından denetlendikten sonra dernekler masasında onaylanmıştır.

* Derneğimizin tanıtımı gerek yazılı gerekse de görsel basında verine basın bildirileri ile yapılmaya çalışılmış, bununda olumlu sonuçları ortaya çıkmıştır.

* Kurumsal firmalara yapmış olduğumuz müracaatlar sonucunda bir kardeşimizin, derneğimize ayrılan kontenjandan işe alınması sağlanmıştır.

* Yine Ankara cemaatimizin tavsiyesi ile bize ulaşan bir kızımız, Beşikdüzü’nde yurda yerleştirildi. Bu yıl son sınıfta aynı zamanda, Beşikdüzü belediyesinde staj yapması sağlanmıştır.

* Derneğimize yapılan yazılı müracaatlar sonucunda, iki kardeşimize ayda her birine 100 TL olmak üzere yardım yapılmaktadır.

* Yine bize yapılan yardım müracaatları değerlendirildi. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra, 4 aileye gıda yardımı yapılmıştır. Bu ailelerden ikisinin Belediyeden devamlı yardım alabilmesi için gerekli girişimler yapılmıştır.

* Anadolu gençlik derneğine bağlı öğrenci evlerine gıda yardımı yapılmıştır.

* Önemli gecelerde, Derneğimiz iftar yemekleri vermiştir.

* Trabzon dışından gelen misafirlerimiz, gerektiği gibi ağırlanıp, yolcu edilmişlerdir.

* Dergâhımızın ve Derneğimizin tüm giderleri (elek, su, temizlik maddeleri) dernek tarafından karşılanmaktadır.

* Dergâhımızın halıları yenilenmiş olup, Ramazana hazır hale getirilmiştir.

* Hasta, Düğün, Taziye ziyaretleri yapılmış olup. Maddi manevi destek verilmiştir.

* Kutlu doğum haftasında Peygamberimizle ilgili, Selatu selamlarla ilgili kart basımı yapılmış ve dağıtılmıştır.

* Ve tabii ki en önemlilerinden bir tanesi, derneğimiz tarafından bastırmış olduğumuz kitapçık. Bu bizim ilk kitapçığımız olmakla birlikte, gerçekten mükemmel denebilecek nitelikte bir kitapçık oldu. Önümüz deki yıllarda inşallah daha iyisini basma imkânına sahip olacağız. Bu arada bu kitapçığın hazırlanmasında emeği geçen Yönetim Kurulu üyelerine Başta, Yusuf Demirci Bey’e, Köksal Bankoğlu’na, Ramiz Turan bey’e, Mahmut Yerlikaya’ya ve İstanbul’daki ihvanımız, Sayın Mehmet Aykut Bulgu bey’e çok teşekkür ediyorum.

* Değerli kardeşlerim! Üstün bu ifa etmiş olduğumuz eylemleri, siz değerli üyelerimizin katkıları ile birlikte yaptık. Biz yönetim olarak, bize vermiş olduğunuz görevi Allah ve Resulünün emirleri doğrultusunda Üstadımız Hacı Enver Babamızın tavsiyeleri ile birlikte en iyi şekilde yürütmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı düstur üzere olma gayreti içerisinde olacağız.

* Hep birlikte daha güzel günlere inşallah. Allaha Emanet olun.

 

Cemal YILDIZ

Yönetim Kurulu Başkanı

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates