Duyurular

Cemal,Yıldız,dan, kandil,kutlaması

 

YILDIZ: ‘REGAİP EN GÜZEL FIRSAT’

Enveriyye Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yıldız Regaip Kandili Münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

 

Yıldız: ‘’ Birlik ve Beraberliğe her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacımız vardır.’’ mesajı verdi.

 

Yıldız şöyle dedi: ‘’Böylesine güzel günler, İslam’ı tam manasıyla anlamak için bir fırsattır. Bu gece vesilesiyle herkes Peygamber efendimizin örnek hayatını ve mücadelesini yeniden hatırlamalı Peygamber efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek almalı, insanlığın kurtuluş reçetesi olan ilahi prensiplerini hayatımıza hakim kılmak için çalışmalıyız.

 

Bugün ırkçı emperyalizmin esareti altında, kan ve gözyaşına boğulmuş insanlığın kurtuluşu ancak O’nun tavsiyelerine uyma  ile mümkün olacaktır” Birlik ve Beraberliğe her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacımız vardır. Müslümanların üzerine oynanan oyunları iyi tahlil etmek ve bir Müslüman olarak safımızı net bir şekilde tüm dünyaya göstermeliyiz.

 

Regaip kandilimizin Dünya üzerinde dili, dini, ırkı ne olursa olsun zulüm gören her milletin kurtuluşuna vesile olmasını diler saygılar sunarım.’’

 

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates